Zapytanie ofertowe numer 05/7.3/2018/DFS
w trybie rozeznania rynku
dotyczące wyboru Wykonawcy/Wykonawców świadczących usługę cateringową
w ramach projektu „Dotacja-Firma-Sukces. Wsparcie dla przedsiębiorczych!”
w ramach Działania 7.3 RPO WO 2014-2020
Informacje ogólne:
Zamawiający:
Izba Gospodarcza „Śląsk”
ul. Ozimska 184
45-310 Opole
NIP: 756-10-31-378
REGON: 530940543
KRS: 0000076267
Data publikacji: 16.04.2018r.
Termin składania oferty: 17.04.2018r. – 23.04.2018r.
Opis przedmiotu zamówienia publicznego
Nazwa zamówienia: Zapytanie nr 05/7.3/2018/DFS w trybie rozeznania rynku dotyczące wyboru Wykonawcy/Wykonawców świadczących usługę cateringową dla osób biorących udział w projekcie, mających rozpocząć działalność gospodarczą, w ramach projektu „Dotacja-Firma-Sukces. Wsparcie dla przedsiębiorczych!” Działanie 7.3 RPO WO 2014-2020.
Rodzaj i przedmiot zamówienia zgodnie ze Wspólnym Słownikiem Zamówień CPV:
CPV 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków
Czas trwania zamówienia: 01.05.2018r. -31.05.2018r.
Miejsce wykonywania przedmiotu zamówienia: - sala szkoleniowa, wybrana w toku osobnego postępowania, na terenie Kluczborka.
Obszar realizacji zamówienia: województwo opolskie
Opis: przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej, w skład której wchodzi: przerwa kawowa całodniowa+ zestaw obiadowy dla każdego uczestnika. Szkolenia odbywać się będą w dwóch (2) grupach szkoleniowych (średnio po 27/28 osób w każdej), w miejscu wskazanym przez Zamawiającego (Kluczbork) w terminie: od 01.05.2018r. do 31.05.2018r.
Zakłada się, że szkolenia będą odbywały się w dwóch miejscach jednocześnie.
Szczegółowy harmonogram zajęć zostanie przedstawiony Wykonawcy na 7 dni przed rozpoczęciem szkolenia.
Szacunkowa ilość zestawów obiadowych: około 605 (tj. 55 zestawów obiadowych x 11 dni szkoleniowych)
Przerwa kawowa całodniowa:
- Napoje (herbata, kawa- bez ograniczeń, śmietanka/mleko do kawy, cukier, cytryna, woda mineralna gazowana i woda niegazowana (butelkowana )– co najmniej 1l na /os)
- Ciastka (min. 3 rodzaje po min. 150g/osobę)
Zestaw obiadowy:
- Drugie danie według poniższej gramatury:
-mięso / ryba/ danie jarskie 200g
-surówka 140 g
-dodatki skrobiowe 200 g
Wykonawca musi zapewnić różnorodne menu w ramach danej grupy szkoleniowej, tj. dania nie mogą się powtarzać.
Pełna treść zapytania znajduje się w wersji elektronicznej wraz z edytowalnym załącznikiem w pliku do pobrania
Załączniki