Umów się na spotkanie w Izbie Gospodarczej „Śląsk”:
  •  
  •  
  •  

 

Zapytanie ofertowe numer 05/7.3/2018/DFS
w trybie rozeznania rynku
dotyczące wyboru Wykonawcy/Wykonawców świadczących usługę cateringową
w ramach projektu „Dotacja-Firma-Sukces. Wsparcie dla przedsiębiorczych!”
w ramach Działania 7.3 RPO WO 2014-2020

Informacje ogólne:

Zamawiający:
Izba Gospodarcza „Śląsk”
ul. Ozimska 184
45-310 Opole
NIP: 756-10-31-378
REGON: 530940543
KRS: 0000076267

Data publikacji:  16.04.2018r.

Termin składania oferty:  17.04.2018r. – 23.04.2018r.

Opis przedmiotu zamówienia publicznego

Nazwa zamówienia: Zapytanie nr 05/7.3/2018/DFS w trybie rozeznania rynku dotyczące wyboru Wykonawcy/Wykonawców świadczących usługę cateringową dla osób biorących udział w projekcie, mających rozpocząć działalność gospodarczą, w ramach projektu „Dotacja-Firma-Sukces. Wsparcie dla przedsiębiorczych!” Działanie 7.3 RPO WO 2014-2020.

 

Rodzaj i przedmiot zamówienia zgodnie ze Wspólnym Słownikiem Zamówień CPV:

 CPV 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków

Czas trwania zamówienia: 01.05.2018r. -31.05.2018r.

Miejsce wykonywania przedmiotu zamówienia: - sala szkoleniowa, wybrana w toku osobnego postępowania, na terenie Kluczborka.

Obszar realizacji zamówienia: województwo opolskie

Opis: przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej, w skład której wchodzi: przerwa kawowa całodniowa+ zestaw obiadowy dla każdego uczestnika. Szkolenia odbywać się będą w dwóch (2) grupach  szkoleniowych (średnio po 27/28 osób w każdej),  w miejscu wskazanym przez Zamawiającego (Kluczbork) w terminie: od 01.05.2018r. do 31.05.2018r.

Zakłada się, że szkolenia będą odbywały się w dwóch miejscach jednocześnie.

Szczegółowy harmonogram zajęć zostanie przedstawiony Wykonawcy na 7 dni przed rozpoczęciem szkolenia.

Szacunkowa ilość zestawów obiadowych: około 605 (tj. 55 zestawów obiadowych x 11 dni szkoleniowych)

Przerwa kawowa całodniowa:

  • Napoje (herbata, kawa- bez ograniczeń, śmietanka/mleko do kawy, cukier, cytryna, woda mineralna gazowana i woda niegazowana (butelkowana )– co najmniej 1l na /os)
  • Ciastka (min. 3 rodzaje po min. 150g/osobę)

Zestaw obiadowy:

  • Drugie danie według poniższej gramatury:

-mięso / ryba/ danie jarskie 200g

-surówka 140 g

-dodatki skrobiowe 200 g

Wykonawca musi zapewnić różnorodne menu w ramach danej grupy szkoleniowej, tj. dania nie mogą się powtarzać.

© 2024 Izba Gospodarcza „Śląsk”, produkcja Digital Monsters
We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.